Genieten kan met de juiste oplossing

Iedere badcultuur heeft zijn eigen behoefte en daarom is service zo belangrijk in ons vak.  

Ik wil graag informatie

Vakmanschap en ervaring

Compleet zijn in sauna oplossingen is uniek. De badcultuur heeft zijn toevlucht genomen bij de consument alleen is het ambacht niet mee gegroeid. Bij  Narvi NL onderdeel van de Suomen groep spelen we in op deze behoefte en verzekeren we u van vakmanschap en ervaring. Inspectie, onderhoud, wij weten welke oplossing er bij iedere saunabehoefte past. Daarnaast voorzien wij u van een sauna paspoort wat het volgende inhoud: testen de energiezuinigheid, leeftijd van de sauna, de kwaliteit van de kachel en sauna stenen en niet te vergeten, de veiligheid. Zo maakt u altijd de juiste afspraken met u verzekeringsagent en voorziet u de klant van optimaal saunaplezier.

  • Veiligheid in de sauna

  • Besparing op energie

  • Sauna perfecte staat

  • Juiste advies bij brandverzekering

Veilig en duurzaam comfort bieden voor iedere sauna liefhebber.

Een specialist is wat u mist

Service een must wanneer men wil blijven genieten van comfort bij het sauna ritueel. Een sauna inspectie van de staat van de sauna, staat van de kachel en de stenen levert voordelen voor de korte en lange termijn.  Zo zijn de sauna’s altijd optimaal van temperatuur en duurzamer voor de energie rekening en optimaal veilig. Waar de consument maar ook de verzekeringsmaatschappij erg blij mee is.

Keuring en Inspectie
Keuring en Inspectie
Keuring en Inspectie een belangrijk onderdeel om veilig en zonder zorgen te kunnen genieten van uw sauna ritueel. Narvi is specialist op het gebied van installatie en inspectie van sauna onderhoud.
Ontwikkeling
Ontwikkeling
Innovatie en ontwikkeling. Het sauna ritueel wordt steeds meer een algemeen gebruik en zo ontstaan wensen. Narvi speelt hierop in middels nieuwe ontwikkelingen en een innovatie.
Onderhoud
Onderhoud
Besparen op energie. Een sauna kachel onderhouden is duurzaam want u bespaart op energie. De Narvi specialisten weten hoe, en zo weet u zeker dat alles optimaal wordt onderhouden.