Traditioneel met liefde

Met passie en toewijding maken wij al 80 jaren saunakachels

Ik wil graag informatie

Finse maatwerk oplossingen

Narvi onderdeel van de Suomen Groep is een van oorsprong Fins bedrijf die staat voor Finse degelijkheid en superiere kwaliteit. Wij leveren houten maatwerk oplossingen in de vorm van sauna’s en Finse huizen en kachels. Wat ons onderscheidt van het internet en massa productie is dat we ‘compleet zijn’. Naast de uitstekende kwaliteit van de producten bieden we ook de service en het vakmanschap. Onze monteurs en specialisten komen langs en voorzien u van advies betreffende de juiste oplossing voor u saunabehoefte maar ‘ nog veel belangrijker ‘ook de veiligheid. Geen massa en productie maar jarenlang saunaplezier.

  • Veiligheid in de sauna

  • Besparing op energie

  • Sauna perfecte staat

  • Juiste advies bij brandverzekering

De producten van Narvi worden met liefde en toewijding gemaakt. Zodat u verzekerd bent van een superieure kwaliteit.

Een specialist is wat u mist

Service een must wanneer men wil blijven genieten van comfort bij het sauna ritueel. Een sauna inspectie van de staat van de sauna, staat van de kachel en de stenen levert voordelen voor de korte en lange termijn. Zo zijn de sauna’s altijd optimaal van temperatuur en duurzamer voor de energie rekening en optimaal veilig. Waar de consument maar ook de verzekeringsmaatschappij erg blij mee is.

Keuring en Inspectie
Keuring en Inspectie
Keuring en Inspectie een belangrijk onderdeel om veilig en zonder zorgen te kunnen genieten van uw sauna ritueel. Narvi is specialist op het gebied van installatie en inspectie van sauna onderhoud.
Ontwikkeling
Ontwikkeling
Innovatie en ontwikkeling. Het sauna ritueel wordt steeds meer een algemeen gebruik en zo ontstaan wensen. Narvi speelt hierop in middels nieuwe ontwikkelingen en een innovatie.
Onderhoud
Onderhoud
Besparen op energie. Een sauna kachel onderhouden is duurzaam want u bespaart op energie. De Narvi specialisten weten hoe, en zo weet u zeker dat alles optimaal wordt onderhouden.