Sauna Kachel Specialist

Met Narvi ervaart u het perfecte sauna verwen moment

Ik wil graag informatie

Vooruitstrevend en innovatief

Met Narvi ervaart u het perfecte sauna verwen moment

Narvi NL onderdeel van de Suomen groep is Finse degelijkheid met een hedendaags design. Wij onderscheiden ons in drie soorten saunakachels: de traditionele saunakachel, de moderne saunakachel en de iets eenvoudigere saunakachel. Allemaal kachels van top kwaliteit met een lange levensduur waarbij alle onderdelen vervangbaar zijn.

Wij van Narvi NL zijn leverancier in verschillende landen en we hebben gemerkt dat de saunabehoefte in ieder land verschild. Zo gaat de Duitser voor design, de Nederlanders voor prijs en kwaliteit en de Scandinaviër voor comfort en praktisch. Samen hebben wij altijd de juiste oplossing voor iedere wellness in Europa en in Nederland.

Het is onze missie om vooruitstrevend te zijn en altijd de beste oplossing te bieden. Dus naast leverancier zijn we altijd op zoek naar mensen met dezelfde voorliefde als wij, “die genieten van het échte ambacht en hier door dealership of service een bijdrage aan willen leveren”.

  • 80 jaren ervaring

  • 100% Finse kwaliteitsproducten

  • Service en plaatsing door sauna professionals

  • Voor elke sauna de juiste kachel

Heeft u dezelfde passie dan wij?! Namelijk, “genieten van het échte ambacht en wilt u door dealership of service hier een bijdrage aan leveren”.

De merken waar wij mee werken

De Narvi saunakachels NARVI AITO en KOTA zijn drie gevestigde merken die gebaseerd zijn op jarenlange ervaring en gegarandeerde Finse kwaliteit.

AITO
AITO

Nostalgie & Betrouwbaarheid

De saunakachel AITO ‘No Nonsense’, comfort en traditie gaan boven uiterlijk. Onverwoestbaar in design en kwaliteit.

Aito Kachels
KOTA
KOTA

Kwaliteit & Duurzaamheid

De saunakachel KOTA gegarandeerd 50 jaren genieten van Finse kwaliteit. De KOTA  is de verstandige oplossing wanneer je op zoek bent naar duurzaamheid.

Kota Kachels
Narvi
Narvi

Design & Superioriteit

De saunakachel NARVI laat u letterlijk snel genieten. De saunakachel van Narvi is gebruiksvriendelijk in onderhoud en heeft daarnaast een mooi design.

Narvi Kachels