Nostalgie & Betrouwbaarheid

De oplossing voor een druk bezochte sauna

Ik wil graag informatie

Traditioneel genieten

De AITO saunakachel is de kachel zoals de Finse opa en oma het ooit bedoeld hadden. Het moest een optimaal comfort bieden, nooit stukgaan en urenlang kunnen branden op een blokje hout. Urenlang brandplezier, dat is echt kenmerkend aan de AITO saunakachel. De ideale oplossing dus voor een druk bezochte sauna of ergens in de middel of knowhere in de bossen. Hij past bij iedere saunabehoefte en biedt echt een tradionele Finse beleving. Je voelt de  Finse traditie door het design, de uitwerking en de materialen die er gebruikt worden. De unieke heater van de AITO saunakachel  produceert namelijk blijvend een een fijne stoom nadat hij is opgewarmd. Zodat u urenlang kunt blijven genieten van de heerlijke opgieting.

  • Traditioneel design

  • Urenlang brandplezier

  • Produceert constant fijne stoom

  • Bijna onverwoestbaar

Klinkt mooi, maar is dit ook de juiste oplossing voor uw gasten? Wij komen vrijblijvend langs en middels een berekening komen wij met de juiste oplossing.

“Wij werken al jaren samen met de mensen van Narvi, mede door de kachels en de service die daarbij geleverd wordt besparen wij elk jaar aanzienlijk op de energie rekening”.

Klantervaring •REVIEW

Nostalgie & Betrouwbaarheid

Zoals de Finse opa en oma het bedoeld hadden.

Ga naar de producten